Konular
    Bybit’i Kullanmaya Başlamak için Bilmeniz Gereken Her Şey
    bybit2024-06-13 13:26:44

    Spot işlemlerden Vadeli İşlemlere kadar uzanan kapsamlı bir ürün yelpazesi, Web3 hizmetlerine erişim ve varlıklarınızı büyütebileceğiniz Earn ürünleri sunan, dünyanın en fazla ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit’e hoş geldiniz.



    Hızlı ve kolay beş adımda Bybit’teki yolculuğunuza başlayabilirsiniz.

    1. Adım: Bir Hesap Oluşturun

    2. Adım: Kimlik Doğrulamasını ve Gelişmiş Korumayı Tamamlayın

    3. Adım: Kripto Yatırın

    4. Adım: Kripto Satın Alın

    5. Adım: Bybit’e Yeni Başlayanlar için Önerilen Ürünleri Keşfedin



    1. Adım: Bir Hesap Oluşturun

    Bir Bybit hesabı oluşturmak için, Bybit Web Sitesine giderek veya Bybit Uygulamasını indirerek e-posta adresiniz veya telefon numaranız ile kaydolabilirsiniz. Bir (1) e-posta adresi ve/veya telefon numarasıyla yalnızca bir (1) Bybit hesabı açılabileceğini lütfen aklınızda bulundurun. 

     

     

    Hesap oluşturmadan önce, Bybit’in bazı kapsam dışı yargı bölgelerindeki kullanıcılara hizmet veya ürün sunmadığını lütfen aklınızda bulundurun. Daha fazla bilgi için lütfen Hizmetin Kısıtlandığı Ülkeler sayfasına bakın.



    2. Adım: Kimlik Doğrulamasını Tamamlayın 

     

    Bybit hesabınızın Kimlik Doğrulaması işlemini tamamlayarak itibari para yatırma işlemine erişebilir, çekim işlemi limitlerini artırabilir ve Launchpad ve/veya Bybit Earn ürünleri gibi Bybit'in çok beklenen etkinliklerine katılma olanağı elde edebilirsiniz. Temel hesap bilgilerinizin doğrulanmasını, kimlik belgelerinin sağlanmasını ve selfie yüklenmesini içeren bu doğrulama işleminin tamamlanması genellikle birkaç dakika sürer.

     

     

    Kimlik Doğrulamasını tamamlamak, Bybit’in tüm ürün ve hizmetlerini kullanmanızı sağlar. Kullanıcı bilgilerinin kaybolması durumunda, kimlik doğrulamasını tamamlamış olmanız, hesabınızın daha basit bir işlemle kurtarılmasına yardımcı olur.

     

    Bybit hesabınızın güvenliğini üst düzeye çıkardığınızdan emin olun. Bizler hesabınızı güvende tutmak için her şeyi yapıyor olsak da Bybit hesabınızın güvenliğini artırma ve bilgisayar korsanlığı olasılığını azaltma gücüne siz de sahipsiniz. Daha fazla bilgi için Güvenlik İpuçları sayfamıza bakın.



    3. Adım: Kripto Yatırın

     

    Başka bir cüzdanda tuttuğunuz kripto varlıklarınız varsa bunları Bybit Hesabınıza yatırabilirsiniz. Bybit hesabınıza nasıl yatırma işlemi yapacağınız hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu makaleye bakın. Başka bir cüzdanınızda tuttuğunuz kripto varlıklarınız yoksa lütfen Bybit üzerinden kripto satın alma hakkında 4. adıma bakın. 

     

    Bybit hesap parolalarınızı, özel anahtarlarınızı veya İki Adımlı Doğrulama (2FA) kodlarınızı asla kimseyle paylaşmamanız gerektiğini lütfen aklınızda bulundurun. Bybit, hassas bilgilerinizi paylaşmanızı asla istemez.



    4. Adım: Kripto Satın Alın

     

    Kripto Satın Alma, kullanıcıların itibari para birimi kullanarak kripto satın almalarına olanak tanıyan bir hizmettir. Bybit bu konuda farklı yöntemleri desteklerken, her yöntem de farklı itibari para birimlerini desteklemektedir. 

     

    Tek Tıkla Satın Alma, kullanıcıların desteklenen ödeme yöntemlerimizden herhangi biri aracılığıyla coin satın almasına ve satmasına olanak tanır. Bu yöntemler P2P İşlemleri, Banka Kartıyla Ödeme, Üçüncü Taraf Ödeme Kanalı veya İtibari Para Bakiyesi şeklindedir.

    Tek Tıkla Satın Alma yöntemiyle kripto satın alma hakkında adım adım kılavuz için Bybit’te Tek Tıkla Coin Satın Alma ve Satma makalemize bakın.

     

    P2P portalımızdan da kripto satın alabilirsiniz. Bu, sizin gibi diğer kripto meraklılarından doğrudan kripto satın almanızı sağlar. P2P yöntemiyle kripto satın alma hakkında daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin.

     

    İlgili para birimine bağlı olarak banka transferi veya Volet.com (eski adıyla Advcash) gibi farklı yöntemlerle Bybit hesabınıza İtibari para yatırabilirsiniz. Yatırılan para, Fonlama Hesabınızda tutulur. İtibari para bakiyenizi doğrudan kripto satın almak için kullanabilirsiniz.



    5. Adım: Bybit’e Yeni Başlayanlar için Önerilen Ürünleri Keşfedin

     

    Bybit hesabınıza kripto yatırdıktan sonra, Bybit tarafından sunulan çeşitli alım-satım ürünlerini keşfetmeye başlayabilirsiniz. İşte yeni başlayanlara önerilen bazı ürünler:

     

    Spot piyasamızda yüzlerce kripto para birimiyle işlem yapabilirsiniz. Kripto dünyasında Spot işlem, alıcılar ve satıcılar arasında bir kripto para birimini başka bir kripto para birimiyle mevcut piyasa fiyatından takas etmek için yapılan bir işlemdir. Spot İşlemler hakkında, Bybit Kullanıcı Kılavuzu — Spot İşlemler makalesine bakabilirsiniz.

     

    Henüz işlem yapmaya hazır değilseniz ancak yine de kripto varlıklarınızı büyütmek istiyorsanız Earn ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. İşlem yapmaya hazırlanırken pasif gelir elde etmek için Bybit Birikim, İkili Varlıklar, Likidite Madenciliği vb. ürün paketimizi keşfedebilirsiniz.

     

    Devamını Okuyun: Bybit Earn Ürünleri Arasındaki Farklar

     

    Alternatiflere açıksanız ve yeni tokenleri desteklemek isterseniz yenilikçi blok zinciri projeleri için bir token lansman platformu olan Bybit Launchpad’i deneyebilirsiniz. Bybit Launchpad, kullanıcıların ön listeleme turlarına erişmelerini ve Bybit üzerinden yeni tokenlere doğrudan ulaşabilmelerini sağlar. Daha fazla bilgi için bu makaleyi okuyun. 

     


     

    Bybit Copy Trading, işlem stratejilerini takip etmenin basit ve şeffaf bir yolunu sunarak hem deneyimli yatırımcılar hem de işlem yapmaya yeni başlayan Takipçiler için kazan-kazan deneyimi sunar.

    Yeni başlayanlar, seçtikleri Uzman Yatırımcılar ile işlemlerini senkronize edip benzer kârları elde ederken, Uzman Yatırımcılara kârlarının sadece %10’unu komisyon olarak bırakır.

     

    Copy Trading kazançlı olabilir ancak Uzman Yatırımcıların geçmiş performansının, gelecekte de benzer getiriler sağlama garantisi sunmadığını lütfen aklınızda bulundurun. Ayrıca, Takipçilerin yatırım getirisinin (ROI), fiyat kayması nedeniyle Uzman Yatırımcıların getirilerinden farklı olabileceğini de belirtmek isteriz.

     

    Devamını Okuyun: 

    Yardım Merkezi: Copy Trading 

    Bybit ile Öğren: Copy Trading



    Daha gelişmiş ürünler mi arıyorsunuz? Daha fazlasını keşfedebilirsiniz.



    Bitirirken Birkaç Püf Noktayı Paylaşalım İstiyoruz:

     

    Bybit’teki işlem deneyiminizi üst düzeye çıkarmak için aşağıdaki sayfalara göz atmak harika bir fikir olabilir:

    1. Bybit ile Öğren — Blok zinciri ve kripto dünyası hakkındaki aklınıza gelebilecek her şeyi tek platformdan öğrenebileceğiniz eğitici portalınız
    2. Ödül Merkezi — Basit görevleri tamamlayarak çeşitli ödüller alın
    3. En Yeni Etkinlikler — Devam eden etkinliklere katılın ve ödüller kazanın

     

    Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda veya bir endişeniz olduğunda, lütfen destek formu aracılığıyla destek talebinde bulunun. Müşteri Destek ekibimiz en kısa sürede size ulaşacaktır. 

     

    Kripto para alım-satım işlemlerinin önemli riskler içerdiğini ve sermayenizi kaybetmenize neden olabileceğini lütfen aklınızda bulundurun. İşlem yapmadan önce ilgili riskleri anlamak için her zaman kendi araştırmanızı yapmanızı öneriyoruz.

     

    Son olarak, sizi Kriptoya Açılan Kapınız’da gördüğümüz için mutluluk duyuyoruz.

    Yardımcı oldu mu?
    yesEvetyesHayır