Konular
    Bybit’te İtibari Para Yatırma
    bybit2024-07-01 16:17:57
    UygulamadaWeb Sitesinde

    Bybit, çeşitli itibari para birimlerinin yatırılmasını destekler ve birçok ödeme yöntemi sunar. İtibari para yatırma işlemine başlamadan önce lütfen aşağıdakileri dikkate alın: 

     

    1. Bazı kullanıcıların, mevzuatla ilişkili sorunlar veya bakım nedeniyle bu makalede belirtilen bazı para birimlerine ya da ödeme yöntemlerine erişimi olmayabilir.  

     

    1. Bazı itibari para ödeme yöntemleri, yalnızca hesabınıza ilk itibari para yatırma işlemini yaptıktan sonra çekme işlemlerinde kullanılabilir olacaktır. Ayrıca yatırma işlemlerinde desteklenen tüm itibari paralar, çekme işlemlerinde kullanılamaz. Desteklenen itibari para birimleri ve her ödeme yönteminin çekme gereklilikleri hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz. 

     

     

    Yatırma işlemlerinde hâlihazırda desteklenen itibari para birimlerinin listesini ve söz konusu ödeme yöntemlerini aşağıda bulabilirsiniz: 

     

    Desteklenen İtibari Para Birimi

    Kullanılabilir Ödeme Yöntemleri

    TRY

    • Banka Transferi 

     

     

     

     

     

    Bybit’e itibari para yatırma işlemi gerçekleştirmenizi sağlamak için hazırladığımız adım adım kılavuzu aşağıda bulabilirsiniz.

     

     

     

     

    1. Adım: Bybit Uygulamasında sırasıyla Daha Fazla → Yatırma → İtibari Para ögelerine dokunun ve yatırmak istediğiniz itibari para birimini seçin.

     

    Deposit Fiat 02.png 






    2. Adım: Emrinizi oluşturmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

    1. İtibari para birimini seçin

    2. Yatırmak istediğiniz tutarı girin

    3. Ödeme yönteminizi seçin

    4. Kullanım Koşulları, Gizlilik Politikası, Ücret Oranları ve Risk Beyanı’nı kabul ediyorsanız Hüküm ve Koşulların onay kutusunu işaretleyin

    5. Devam’a dokunun


    Deposit Fiat 03.png

     

    Not:

    • Ödeme yöntemi seçilirken, her ödeme yöntemi için itibari para yatırma ücretleri ve işlem süresi görülebilir.

    • Belirli bir ödeme yönteminde gerekli bilgi ve süreçten emin değilseniz lütfen daha fazla bilgi edinmek için seçilen ödeme yönteminin altındaki Yatırma İşlemi Talimatları kısmını kontrol edin.

    • İtibari para yatırma işlemlerinde Kimlik Doğrulaması gereklidir. Kimlik doğrulamasını henüz gerçekleştirmediyseniz itibari para yatırma işlemine devam etmeden önce, 1. Seviye Kimlik Doğrulamasını tamamlamak için lütfen bu kılavuzdaki yönergeleri takip edin. 

     

     

     

     

     

    3. Adım: Bazı ödeme yöntemleri, Bybit hesabınızı hizmet sağlayıcınızın hesabına bağlamanızı gerektirecektir. Devam etmek için Onayla’ya dokunmadan önce gerekli bilgileri dikkatle kontrol edin.

     

    Deposit Fiat 04.png

     

     

    Her ödeme yöntemine ait farklı yatırma süreçleri olduğunu lütfen aklınızda bulundurun. Daha fazla ayrıntıyı bu SSS bölümünde bulabilirsiniz.

     

    Yatırma işlemiyle ilgili istenen ayrıntılar, seçilen ödeme yöntemine bağlı olarak değişecektir. Her para birimi ve ödeme yöntemi için daha fazla ayrıntıyı aşağıda bulabilirsiniz. 

     

    Desteklenen İtibari Para Birimi

    Kullanılabilir Ödeme Yöntemleri

    Gerekli Bilgiler

    Önemli Bilgiler

    TRY

    Banka Transferi

    - Ad ve Soyadı (yalnızca Türkçe karakterler kabul edilir) 

    - Doğum Tarihi

    - T.C. Kimlik Numarası

    - E-posta Adresi

    - Cep telefonu numarası

    Bu ödeme yöntemi yalnızca Türk kullanıcılar tarafından desteklenmektedir.


    Lütfen sadece vergi kimlik numaranıza kayıtlı bir hesap kullanarak yatırma işlemi yapın. Aksi hâlde yatırma işlemi başarısız olur.

     

    Notlar: 

    • Ödeme sırasında kullanılan ad, Kimlik Doğrulamasında verilen bilgilerle eşleşmelidir. Tutarsız hesap bilgileri, yatırma işleminin başarısız olmasına neden olabilir. Gerekli tüm bilgilerin talep üzerine sağlandığı varsayıldığında, iade süreci 7-14 iş günü sürebilir.

    • Belirli ödeme yöntemlerinde, Bybit’te fonlarınızı almanız için sanal bir banka hesabı oluşturulacaktır.






    4. Adım: 

     

    a) Çevrimiçi Ödeme Yöntemleri:

    • Bybit tarafından sağlanan hesap bilgilerine uygun olarak varlık transfer etmek için bankanızın veya hizmet sağlayıcınızın talimatlarını izleyin.

    • Bilgilerin tutarlılığı gibi önemli ayrıntılara dikkat edin ve yatırma limitini dikkate alın.

    • Yatırma işlemi bankanız veya hizmet sağlayıcınız tarafından işleme alınırken lütfen bekleyin.

     

     

    Deposit Fiat 05.png



    b) Çevrimdışı Ödeme Yöntemleri:

    • İşlem yapmadan önce bir not göreceksiniz.

    • Ödeme için hazırsanız Onayla’ya dokunun.

    • Sayfada gösterilen ödeme ayrıntılarını kullanarak fon transfer etmek için yatırma kanalınıza gidin.

    • Sadece kimlik bilgilerinize kayıtlı bir hesabı kullanarak yatırma işlemi yapın. Aksi hâlde yatırma işlemi başarısız olur. Gerekli tüm bilgilerin talep üzerine sağlandığı varsayıldığında, iade süreci 7-14 iş günü sürebilir.


    Deposit Fiat 06.png 






    5. Adım: İşlemin başarılı olup olmadığını kontrol etmek için Varlığa Bakın butonuna dokunarak veya itibari para yatırma sayfasındaki sayfa simgesine giderek emrinizi bulabilirsiniz.

     

    Deposit Fiat 07.png 

    Yardımcı oldu mu?
    yesEvetyesHayır