Konular
    Kimliğinizi Başka Hesaba Transfer Etme
    bybit2024-06-13 13:26:58

    Kullanıcılar, Doğrulanmış Kimlik Bilgilerini artık doğrulanmış bir hesaptan başka bir hesaba transfer edebilirler. Ancak, hesap güvenliğini sağlamak adına, kullanıcıların Kimlik Transferi’ni gerçekleştirmeden önce karşılaması gereken bazı şartların bulunması gerekir.  Kimlik Transferi’ni tamamlamadan önce sizin de geçmeniz gereken bir doğrulama süreci bulunmaktadır.




     

    Kimliğinizi transfer etmeden önce lütfen aşağıdaki hususları dikkate alın:
     

    1. Kimlik aktarma özelliği yalnızca KYC doğrulamasını tamamladıktan 24 saat sonra kullanılabilir.

    2. Başarılı bir transferden sonra kimliğinizi 180 gün içinde tekrar transfer edemezsiniz.

    3. Doğrulanmış Kimlik'i alan hesap, doğrulanmamış durumda olmalıdır.

    4. Kimlik Aktarımından sonra şimdiki hesap ve transfer edilen hesap 24 saat boyunca Para Çekme ve İtibari Para hizmetlerinden kısıtlanacaktır.

    5. Kimlik transferini tamamladıktan sonra, eski hesabınızda (doğrulanmamış) varlık kalmışsa, 24 saatlik çekim kısıtlaması zaman diliminden sonra çekim veya dahili transfer işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Ancak, dahili transfer yapmak istiyorsanız, hedef hesabın doğrulanmış bir hesap olması gerekir.

    6. İtibari para birimi varlıkları bulunduran ve bekleyen P2P işlemleri veya ilanları olan hesapların kimlik aktarımına izin verilmez.

    7. Banka kartı ile Tek Tıkla Satın Al ile para yatırdıysanız, kimliğinizi aktarmadan önce banka kartını buradan çıkarmanız gerekmektedir.

    8. Bybit kart sahiplerinin kimlik aktarımına geçmeden önce kart yönetimi sayfasından Bybit kartını sonlandırmaları tavsiye edilir. Daha fazla bilgi için lütfen Bybit Kart SSS bölümüne bakınız.

    9. Transfer tamamlandıktan sonra transfer eden hesaba gelmeyen ödüller kullanılamaz, alınan ödüller transfer eden hesapta kalır. Doğrulanmış Kimlik durumunu alan yeni hesabın, yeni kullanıcılar için hoşgeldin hediyeleri gibi transfer eden hesabın halihazırda katılmış olduğu etkinlikler için tekrar tekrar ödül alamayacağını lütfen unutmayın.

    10. Yalnızca Doğrulanmış Kimlik bilgileriniz aktarılacaktır. Mevcut hesapla ilişkili hiçbir kayıtlı referans kodu, iş ortağı kodu, varlık veya kayıtlı e-posta/cep telefonu numarası transfer edilmeyecektir.

    11. Bu özellik şu anda yalnızca PC web sitesinde mevcuttur.

    12. Bu özellik, yalnızca Bireysel Kimlik Doğrulaması yapılmış kullanıcılar için mevcuttur ve Kurumsal Doğrulanmış hesaplar veya halihazırda SATOS ile doğrulanmış olan Hollanda'daki kullanıcılar için mevcut değildir.

    13. Halihazırda transfer eden hesabınızın otomatik olarak devre dışı bırakılmasını talep ettiyseniz ve kimlik aktarımı için oturum açamıyorsanız, lütfen yardım için buradan bir talep gönderiniz.

    Doğrulanmış Bireysel Kimlik bilgilerinizi başka hesaba nasıl transfer edeceğinizi, sizin için hazırladığımız bu adım adım kılavuzda bulabilirsiniz. 



     

    1. Adım: Kimlik Doğrulama bölümüne gidin ve Hemen Doğrulayın seçeneğine tıklayın.
     

    kyc1.png

     





    2. Adım: Kimlik Doğrulama sayfasının sağ üst köşesinde bulunan Kimlik Transferi butonuna tıklayın.
     

    KYC transfer 01.png

     






    3. Adım: Hesabınızın ve fonlarınızın güvenliğini sağlamak adına, yüz tanıma veya güvenlik doğrulaması kodu gibi mevcut hesabınızla ilgili bir takım doğrulama işlemlerini tamamlamanız gerekecek. Ekranda gösterilen talimatları izlediğinizden lütfen emin olun.
     

    KYC transfer 02.png       KYC transfer 03.png

     






    4. Adım: Kimlik Transferi işlemini başlatmadan önce, açılır pencerede gösterilen Hüküm ve Koşulları lütfen okuyup kabul edin ve Devam seçeneğine tıklayın.
     

    KYC transfer terms.png

     






    5. Adım: Alıcı hesabın kayıtlı e-posta adresini veya telefon numarasını doğru biçimde girdiğinizden emin olun ve Devam seçeneğine tıklayın.
     

    KYC transfer 05.png    KYC transfer 06.png 

     





    6. Adım: Alıcı hesabınıza gönderilen e-posta ve SMS doğrulama kodunuzu girerek Güvenlik Doğrulamasını tamamlayın.
     

    KYC transfer 07.png

     






    7. Adım: Doğrulamayı başarıyla geçmenizin ardından, kimlik bilgilerinizi alıcı hesaba başarıyla transfer etmiş olacaksınız. Mevcut hesabınız, doğrulanmamış hesap statüsüne dönecektir.
     

    KYC transfer 08.png    

    KYC transfer 09.png

    Yardımcı oldu mu?
    yesEvetyesHayır