Konular
    Bireysel KYC Doğrulamasını Tamamlama
    bybit2024-06-13 13:26:51
    UygulamadaWeb SitesindeÖzel Doğrulama Gereksinimleri


    Bybit'teki Bireysel KYC Doğrulamasına İlişkin Rehber | Bybit 101

     

     

    Bybit'te Bireysel KYC doğrulamasını tamamlamanıza yardımcı olacak adım adım kılavuzu aşağıda bulabilirsiniz. Kurumsal KYC isteğini nasıl gönderebileceğiniz ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen bkz. Kurumsal KYC Hakkında SSS.

     

     

     

    1. Adım:

    Hesap Ayarları sayfanızı göstermek için sol üst köşedeki profil simgesine tıklayın ve Profil sayfanızı görüntülemek için tekrar Profil simgesine tıklayın. Kimlik Doğrulama sayfasına girmek için Kimlik Doğrulama'ya dokunun.

     

    Alternatif olarak Hemen Doğrulayın düğmesini göstermek için KYC durumunuza tıklayabilirsiniz.
     

    Complete KYC 01.png

     

     

     

     

     

    1. Seviye Kimlik Doğrulama

    2. Adım: Doğrulama işleminizi başlatmak için Hemen Doğrulayın butonuna tıklayın ve daha sonra uyruğunuz ile ikamet ettiğiniz ülkeyi seçin.
     

    Complete KYC 02.png

     

     

     

     

     

    3. Adım: Kimlik belgenizi göndermek ve bir selfie çekmek için İleri butonuna tıklayın.
     

    Complete KYC 13.jpg

     

    Not: Birkaç denemeye rağmen yüz tanıma sayfasına giremiyorsanız gönderilen belge ilgili gereklilikleri karşılamıyor olabilir veya kısa süre içinde çok sayıda gönderim yapmış olabilirsiniz. Bu durumda lütfen 30 dakika sonra tekrar deneyin. Sorun yine de çözüme kavuşturulamıyorsa daha fazla yardım için lütfen buradan bir istek dosyası göndererek Müşteri Desteğimize ulaşın.

     

    Bilgilerinizi doğruladıktan sonra Seviye 1 Doğrulandı ifadesi, Doğrulama Merkezi sayfanızın ortasında belirtilir. Para çekme limitiniz artık arttı. Daha fazla ayrıntı için şu makaleye başvurabilirsiniz: SSS — Bireysel KYC.

     

    Complete KYC 03.png

     

     

     

     

     

    2. Seviye Kimlik Doğrulama

    Daha yüksek para yatırma ve para çekme limitlerine ihtiyacınız varsa Adres Kanıtınızı göndermek için Doğrulama Merkezindeki Hemen Yükselt düğmesine tıklayın.

     

    Complete KYC 04.png

     

     

    Bybit yalnızca elektrik, su veya doğalgaz faturası, kredi kartı ekstresi ve resmî ikametgâh belgesi gibi adres kanıtı belgelerini kabul etmektedir. Adres kanıtı belgesi son üç ay içinde düzenlenmiş olmalıdır. Üç aydan daha eski tarihli belgeler reddedilecektir. Daha fazla bilgi için lütfen bkz. Bireysel KYC Hakkında SSS.

     

    Bilgilerinizi doğruladıktan sonra, para çekme limitiniz artırılacaktır. Daha fazla ayrıntı için şu makaleye başvurabilirsiniz: SSS — Bireysel KYC.

     

    Gönderdiğiniz belgeleri Kimlik Doğrulama sayfasından tekrar kontrol edebilirsiniz. Bilgilerinizi görüntülemek için "Göz" simgesine tıklayın. Bilgilerinizi görüntülemek için Google Authenticator kodunuzu girmeniz gerektiğini lütfen unutmayın. Bilgilerinizde herhangi bir uyuşmazlık olması hâlinde lütfen buradan bir form talebi oluşturarak Müşteri Desteği ekibimize ulaşın.

    Yardımcı oldu mu?
    yesEvetyesHayır