Konular
    Hesap oluşturma işlemi nasıl yapılır?
    bybit2024-08-15 17:01:36

    Önemli Notlar:

    • Hizmet değişiklikleri veya diğer sebeplerden dolayı ileride kullanamayabileceğiniz bir sağlayıcının sunduğu e-posta adreslerini kullanmaktan kaçının. E-posta hizmeti için şu üç sağlayıcıyı öneririz: Gmail, iCloud ve ProtonMail.
    • Para çekme işlemi yapmak için E-posta ve Google Kimlik Doğrulaması zorunludur, ancak SMS Kimlik Doğrulaması zorunlu değildir. Bir e-posta adresi kullanarak kayıt olmanız önerilir.
    • Her e-posta adresi ve cep telefonu numarası yalnızca bir hesaba bağlanabilir.
    • Ülke kodunu belirttikten sonra cep telefonu numaranızı girin; numarayı girerken baştaki sıfırı dahil etmeyin. (Örneğin, cep telefonu numaranız 090-1234-5678 ise 9012345678 şeklinde girin.)
    • Bilgileri tek baytlık alfanumerik karakterler halinde girin. Çift baytlık karakterler kullanmayın.
    • Bybit, hariç tutulan birkaç yetki alanındaki kullanıcılara hizmet veya ürün sunmaz. Daha fazla bilgi için lütfen Hizmetin Kısıtlandığı Ülkeler bölümüne bakın.





    Resmi Bybit Uygulamasını Google Play Store veya Apple App Store mağazasından indirin




    Adım 1: Bybit uygulamasını açın. Sağ alt köşeden ‘Varlıklar’ öğesini seçin.
     








     

    Adım 2: Sağ üst köşede bulunan ‘Kaydol’ butonuna dokunun.
     








    Adım 3: Benzer şekilde, (a) e-posta adresinizi veya (b) cep telefonu numaranızı kullanarak kaydolabilirsiniz

    a) E-posta adresi kullanarak kaydolmak için sırasıyla e-posta adresinizi, parolanızı ve referans kodunuzu (isteğe bağlıdır ve boş bırakılabilir) girin ve ‘Devam Et’e dokunun

    b) Cep telefonu numarası kullanarak kaydolmak için ‘Cep telefonu ile kayıt’ seçeneğini tercih edebilirsiniz. Cep telefonu numaranızın ülke kodunu seçin, cep telefonu numaranızı, parolanızı ve referans kodunuzu (isteğe bağlıdır ve boş bırakılabilir) girin ve ‘Devam Et’e dokunun.
     

     

     

    Not: 

    Google ile Kaydol'a tıklamak, Bybit hesabı oluşturmanız için Google hesabınıza bağlı e-posta adresini kullanacaktır.

    Apple ile Kaydol'a tıklamak, Apple Kimliğinize bağlı e-posta adresinizi kullanarak Bybit hesabı oluşturur (E-Postamı paylaş). Kayıt için E-postamı Gizle'yi seçtiyseniz, Apple kayıt için @privaterelay.appleid.com etki alanına sahip benzersiz, rastgele bir e-posta adresi oluşturacaktır.
     

     

    @privaterelay.appleid.com e-posta adresinizi kontrol etmek için Apple Ayarları → iCloud → iCloud Kullanan Uygulamalar → E-postamı Gizle'ye gidin.
     

     








    Adım 4:  Belirtilmiş olan kısıtlanmış ülkelerde veya bölgelerde ikamet etmiyorsanız, kayıt işlemine devam etmek için “Hayır” seçeneğini tercih edin.

     









    Adım 5: Recaptcha doğrulamasını tamamlayın, sırasıyla e-posta adresinize veya cep telefonu numaranıza gönderilen e-posta/SMS doğrulama kodunu girin.
     

     
    Bybit hesabınız başarıyla oluşturuldu! 

    Yardımcı oldu mu?
    yesEvetyesHayır