Konular
    Parolanızı Sıfırlama
    bybit2024-07-09 11:11:47
    UygulamadaWeb Sitesinde

    Parolanızı sıfırlamadan önce, giriş parolanızı değiştirdikten sonra 24 saat boyunca aşağıdaki özelliklerin kullanılabileceğini lütfen unutmayın: 

    • Kripto ve İtibari Para Çekimleri



    Bybit hesap parolanızı nasıl sıfırlayacağınızı öğrenmek için aşağıdaki kılavuza bakabilirsiniz. 







    Giriş Yapıldığında

    Hesabınıza giriş yaptıysanız ve parolanızı sıfırlamak istiyorsanız lütfen profil simgenize dokunun → Güvenlik → Parolayı Değiştir.

     

    Reset Password 01.png  

     

    Eski parolanızı ve yeni parolanızı girin ve Onayla seçeneğine tıklayın. Güvenlik önlemi olarak Google doğrulama kodunuzu girmek için devam edin. Parola sıfırlama işleminiz geçerli olacaktır.

     

    Reset Password 02.png 

     

    Bybit hesabınıza hâlâ giriş yapmış durumdaysanız ancak parolanızı unuttuysanız hesabınızdan çıkış yapmanız ve aşağıdaki adımları izlemeniz gerektiğini lütfen unutmayın.








    Çıkış Yapıldığında

    1. Adım: Bybit Uygulamanızı açın ve Hemen Giriş Yapın seçeneğine dokunun. Giriş sayfasına girdikten sonra Parolamı Unuttum seçeneğine dokunun.

     

    Reset Password 03.png 






    2. Adım: Bybit hesabınızı kaydetmek için kullandığınız e-posta adresini veya telefon numarasını girin ve devam etmek için Parolayı Sıfırla seçeneğine dokunun.

     

     Reset Password 04.png 






    3. Adım: Hesap parolanızı güvenli bir şekilde değiştirmek için Kodu Al seçeneğine dokunduktan sonra e-posta adresinize veya cep telefonu numaranıza gönderilen e-posta/SMS doğrulama kodunu girin. Ardından, Google doğrulama kodunuzu girin ve Onayla seçeneğine tıklayın.

     

    Reset Password 05.png

     

    Notlar: 

    — E-posta adresinizi, telefon numaranızı veya Google Authentication’ınızı kalıcı olarak kaybettiyseniz lütfen güvenlik seçeneğinizi sıfırlamak için ‘Doğrulamada sorun mu yaşıyorsunuz?’ seçeneğine tıklayın. Daha fazla ayrıntı için bu kılavuzu takip edebilirsiniz. Bu özelliğin Bybit’in Uygulama sürümü 4.39 ve üzerinde desteklendiğini lütfen unutmayın.

     

    Reset Password 01.png

     

    — Google doğrulama kodunuzu yazmadan önce lütfen e-posta/SMS doğrulama kodunuzu girdiğinizden emin olun.

    — Doğrulama kodu alma konusunda sorun yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki kılavuzlara bakın: 






    4. Adım: Artık hesabınıza bağlanmak için kullanılacak yeni bir parola girebilirsiniz. Hesabınızın güvenliğini sağlamak için lütfen karmaşık bir parola kullandığınızdan ve bunu diğerlerine iletmediğinizden emin olun. İşlem tamamlandıktan sonra Parolayı Sıfırla seçeneğine tıklayın.

     

    Reset Password 06.png

     

    Parolanızı başarıyla sıfırladınız! Hesabınıza tekrar giriş yapmak için artık kullanabilirsiniz.

    Yardımcı oldu mu?
    yesEvetyesHayır