Konular
    Desteklenmeyen Para Yatırma Geri Alma Prosedürü Kuralları
    bybit2024-06-13 13:27:05

    Bybit olarak, kullanıcılarımıza güvenli bir işlem ortamı sunmaya öncelik veriyoruz. Yatırımcıların herhangi bir yatırma işlemi başlatmadan önce platformumuzda desteklenen coinleri ve blok zincirlerini doğrulamaları çok önemlidir. Bu proaktif adım, sorunsuz bir alım-satım deneyimi sağlar ve desteklenmeyen yatırma işlemleri nedeniyle varlık kaybı olaylarını önlemeye yardımcı olur.

     

    Ancak, desteklenmeyen coinler yanlışlıkla Bybit cüzdan adresine yatırılırsa ekibimiz 200 USD işlem ücretiyle varlık geri alma prosedürü başlatabilir.



    Hüküm ve Koşullar:

    1. Varlık geri alma prosedürleri, en iyi çabayla gerçekleştirilir ve %100 geri alma garanti edilemez.

     

    1. Aşağıdaki blok zincirleri kullanılarak yapılan hatalı coin yatırma işlemleri, varlık geri alma girişimine uygun olmayacaktır: 

      1. KCC (https://explorer.kcc.io/en/)

      2. OEC (https://www.oklink.com/en)

      3. Ronin (https://explorer.roninchain.com/)

      4. Kronos (https://cronos.crypto.org/)

     

    1. Desteklenmeyen yöntemlerle yapılan yatırma işlemleri, yalnızca iade edilen coinin değerinin işlem başına 500 $’ı aşması durumunda iade edilebilir. Değeri 500 $’ın altında olan işlemler, iade girişimleri için uygun değildir.

     

    1. Bybit’in varlık geri alma işlemini gerçekleştirememesi durumunda, desteklenmeyen coin yatırma işlemleriniz kalıcı bir zarara neden olacaktır.

     

    1. Bybit, desteklenmeyen coin yatırmalarının USD cinsinden değerini belirlemek için Coin Piyasa Değerinin Kripto Para Dönüştürücü Hesaplayıcısını ifade eder.

     

    1. Yatırımcılar, geri alma isteğini gönderirken iade işlemi için aynı blok zinciri türünde harici bir cüzdan adresi sağlamalıdır.

     

    1. Kurtarma koşullarının kabul edilmesi, iadeleri gerçekleştirmek için 7-14 iş günü sürece sahip potansiyel bir zaman diliminin kabul edildiği anlamına gelir.


    Kurtarma prosedürüne devam etmek için lütfen Varlık Kurtarma formunu doldurun. Müşteri Destek Ekibimiz 3 ila 5 iş günü içinde sizinle iletişime geçecektir.

    Yardımcı oldu mu?
    yesEvetyesHayır